Type F - bouwnummer 38

Hoekwoning

Beschrijving Type F - bouwnummer 38

Voor het huis van het zonnetje genieten? Of u nu aan de Zaligestraat of de Watersingel woont, er valt altijd wat te zien. Ook binnen hoeft u niets te missen. Zit u aan de eettafel, dan kunt u de deuren openslaan en is het net alsof u buiten op het terras zit.

Woningtype F wordt gekenmerkt door bijzonder metselwerk, grote raampartijen en moderne Franse balkons. De woningen zijn standaard voorzien van een keuken, badkamer en toilet. De benedenverdieping bestaat uit een sfeervolle woonkeuken met berging. Aan de achterzijde bevindt zich de zithoek met een mooi uitzicht over de tuin.

Op de bovenverdieping beschikt u over maar liefst vijf slaapkamers en een badkamer met douche, bad, dubbele wastafel en toilet. Omdat de woning een plat dak heeft, zijn alle wanden recht en kunt u elke ruimte optimaal gebruiken.

De tuin is voorzien van een berging. Daarachter ligt een grote parkeerplaats, waardoor u uw auto altijd dichtbij huis kwijt kunt. Bovendien beschikt u samen met uw buren over een moestuin en speeltuin. Genoeg te beleven dus!

Plattegrond:
-Begane grond: hal, toilet, keuken, zithoek en berging
-Eerste verdieping: twee slaapkamers en badkamer
-Tweede verdieping: drie slaapkamers en technische ruimte

Een aantal bouwnummers heeft bijzondere details:
-Bankje van metselwerk aan de voorzijde (bouwnummer 35, 36 en 38)
Deel deze pagina:

Kavelkaart Zaligerhof - Type F bnr. 38

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart