Nu in pre-sale!

16 november a.s. start online inschrijving pre-sale

Vanaf 16 november kunt u zich inschrijven op één of meerdere van de 65 woningen – 23 woningen in het binnengebied worden aangeboden in de vrije sector huur – in Zaligerhof. VanWonen gaat hier een mooi plan realiseren en graag willen wij u betrekken bij de ontwikkeling en realisatie van uw nieuwe huis. Totaal zijn er 8 verschillende typen verdeeld over de Mainstreet, Boomgaard, Watersingel en het Middengebied. Er is voor elk wat wils: stadsvilla’s en herenhuizen. Allemaal met de uitstraling die past in het stedelijke, maar groene karakter!

Wat is pre-sale?
Een pre-sale wil zeggen dat u zich kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van uw voorkeur, op basis van de online verstrekte ‘concept’ stukken en op basis van indicatieve bandbreedte-prijzen. Deze pre-sale geeft u de tijd om alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en uw woonwensen. Kijk het volgende filmpje voor meer uitleg. De inschrijving sluit op maandag 30 november om 10.00 uur.

En dan..?
Na sluiting van de inschrijfperiode zullen de woningen worden toegewezen aan de hand van een digitaal toewijzigingssysteem.

Reserveringsovereenkomst
Wanneer u een woning krijgt toegewezen ontvangt u hierover bericht via een nieuwsbrief. Daarna gaan we met elkaar in gesprek om te kijken of de woning inderdaad aansluit op uw woonwensen. Blijft u enthousiast dan tekent u een reserveringsovereenkomst, anders laat u de optie vervallen. De woning blijft exclusief voor u gereserveerd totdat de contractstukken en koopsommen definitief zijn. Vanaf dit moment krijgt u de keuze of de reservering wordt omgezet in een koop-/ en aannemingsovereenkomst of dat u annuleert. 

Deel deze pagina: